Főoldal » Agykontroll » Moksa Elixír

Moksa Elixír

moksaelixir
Mi is a Moksa Elixír?

„A Moksa Elixír a tünetkezelés helyett, az azokat kiváltó okokat szüntetheti meg.”

A Moksa Elixír egy olyan homeopátiás elven alapuló komplex készítmény, mely a jelenlegi orvostudományban alkalmazott legtöbb gyógyszer hatásával szemben nem a fellépő testi, fizikai tüneteket kezeli, hanem az azokat kiváltó testi/lelki okokat szüntetheti meg.

 

Lelki okokat? Hogy jön ide a lélek?

„A lelki traumák gyakran válthatnak ki fizikai tüneteket.”

A hasonló élethelyzetben élő embereknél, hasonló betegség tünetek jelentkezhetnek, attól függően, hogy ki hogy éli meg az adott lelki problémákat.

Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk azon lelki okokat, melyek a fizikai tünetekért felelősek, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúly állapotát.

 

Néhány csepp hogyan képes megoldani lelki traumákat?

„A virágok megemelik a rezgésszámunkat,  hozzásegítenek, hogy testünkben ismét beinduljanak az öngyógyító folyamatok, és ez által elmúljanak kínzó érzelmi és testi fájdalmaink.”

A Moksa Elixír a homeopátia és a Bach virágterápia elvein alapuló komplex információs terápiás készítmény. Harmonizálja a szabályozási rendszerünket azáltal, hogy az alapoknál teszi rendbe a szervezetében lévő elakadásokat.

Az Elixír 84 virágesszenciájának sajátos rezgései képesek ráhangolódni a szervezet rezgéseire. A már kialakult és a még kialakulóban lévő betegségek lelki hátterét felismerik és a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre hatnak.

 

Még több információ a Moksa Elixírről

Válasz