Főoldal » Léleksimogató filmek » Ízek, imák, szerelmek

Ízek, imák, szerelmek

)

Van, hogy eljön az a pont az életben, amikor azt érzed, hogy megfulladsz, hogy már nem elég az, amid eddig volt, átértékeled a dolgokat. Tényleg erre vágytam? Ezt akartam elérni? Elég ez nekem? Mi a helyzet a korábbi álmaimmal, vágyaimmal? A jelenlegi életembe ezek nem férnek bele. Nem azon az úton járok, amelyről fiatalon álmodtam. Az életem logikus lépések sorozata volt ez idáig, de vajon valóban ezt akartam?

Az üresség érzése az, ami ebben a pillanatban átjár. Mi a megoldás? Egy szó: változás. A változás az egyik legnehezebb dolog az életben, hisz fel kell adni a már ismert biztonságot a bizonytalanért. Meg kell hozni nagy döntéseket, melyek következményeit nem ismerjük. E miatt sokan nem merik meglépni és megelégednek a jelen állapottal. Az életünk megváltoztatása: bátorság.

“A rombolás áldás, mert ez az egyetlen út az újjáépüléshez.”

)

A kutatás törvénye: Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátra hagyj mindent, ami biztonságot nyújtott – és lehet az bármi, az otthonod, vagy a kedvenc éttermed – és elindulsz, hogy megtaláld önmagad – legyen az belső utazás, vagy igazi út, tekints mindenre, ami az út során veled történik úgy, mint a kirakós egy darabjára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer s mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel.”

Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love)
- 2010-es színes, amerikai romantikus dráma
- 140 perc
- Részletes filmleírás

Válasz