Főoldal » Agykontroll » Három ujj technika

Három ujj technika

A három ujj technika azoknál működik, akik agykontroll tanfolyamot végeztek, vagy akik más módon (pl.: könyv vagy CD segítségével) beprogramozták ennek működését.

 

A beprogramozást követően egy olyan feltételes reflex alakul ki, mely hatására amint összeérintjük bármely kezünk első három ujját, egy alfa közeli állapotba kerülünk. E mások számára szinte észrevétlen módszer segítségével a napi kisebb-nagyobb kihívásokat tudjuk eredményesebben megoldani. Ez a módszer kitűnő például lámpaláz ellen, hisz az alfa közeli állapot egy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, koncentrációra alkalmasabb, intuitívabb állapot, mint a megszokott éber, béta állapot.

 

E technika kitűnően használható tanulás közben is:

A megtanulandó anyag elolvasása előtt alfa állapotban azt mondom magamnak „Most el fogom olvasni a megtanulandó leckét. Az anyagot érdekesnek találom, könnyen megy a memorizálása.”

Ezt követően elolvasom a tananyagot.

Az olvasás után ismét lemegyek alfa állapotba, majd azt mondom magamnak „Az imént elolvasott leckét könnyen, egyszerűen fel fogom tudni idézni mindig, amikor összeérintem bármely kezem első három ujját.”

Próbáld ki! Meg fogsz lepődni, hogy a három ujj technikával valóban könnyedén fel tudod majd idézni az így tanult anyagokat.

 

E technika segítségedre lehet, ha idegen nyelven beszélnek hozzád. Érintsd össze első három ujjad és valahogy könnyebben megérted a nyelvet. E technikával könnyebb megtalálhatsz elveszett tárgyakat, vagy akár parkolóhelyet is.

 

A három ujj technikát érdemes minél többször megerősíteni, hogy még sikeresebben tudjuk alkalmazni. A megerősítés meditációt itt hallgathatod meg.

 

A hozzászólások közé írjatok még példákat, hogy Ti milyen sikereket éltetek át a három ujj technika segítségével!

Válasz