Főoldal » Tag Archives: vonzás törvénye

Tag Archives: vonzás törvénye

Minden lehetséges

minden lehetseges

Nincsenek valós korlátok, nincsenek határok. Bármit megvalósíthatunk, amiről csak el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk rá. Ha valamire valóban vágyunk, elhisszük, hogy elérhetjük és el is várjuk az eredményt, azt képesek vagyunk megteremteni, akkor is, ha mások nem hisznek benne. Akkor mi a probléma? Saját hitrendszerünk, a magunkba vetett hit hiánya. Önkorlátozó gondolataink, melyek gátolnak minket céljaink elérésében. Ha egy ... Olvasd tovább »

Érdemes arra fókuszálni, amit szeretnél

energia

A Vonzás törvényének értelmében gondolatainknak teremtő ereje van. Azt vonzzuk be életünkbe, amire gyakran gondolunk, amire mélyen koncentrálunk legyenek ezek félelmeink, vagy vágyaink. Így tehát érdemes inkább arra fókuszálni, amit szeretnénk, mintsem arra, amit nem! Olvasd tovább »

Céljaim listája

Céljaim

Nagyon fontos céljaink leírása. Nap mind nap sok mindent szeretnénk, kisebb-nagyobb dolgokat, a legjobb parkolóhely megtalálásától elkezdve egészen az ötös lottó megnyeréséig. Nagyon sok olyan célunk van, amibe mélyen igazán még bele sem gondoltunk, csak valahol ott lebeg tudatunkban, hogy egyszer majd ezt meg azt mindenképp szeretném elérni. Olvasd tovább »

Vágy, hit és elvárás

Vágy, hit és elvárás

Céljaink eléréséhez elengedhetetlen a Vágy, hit és elvárás hármasság.   A VÁGY, a hajtóerő, amely arra inspirál, arra késztet, hogy cselekedj. Célokat kell felállítani és a cél elérésére valóban, szívből kell vágyni. El kell képzelni, hogy ha elértük célunk, akkor hogy alakul ennek hatására életünk, milyen érzés lesz révbe érni és vágyni kell erre az érzésre. Olvasd tovább »