Főoldal » Tag Archives: videó

Tag Archives: videó

Gazdagság bevonzása – meditáció (Domján László)

Gazdagság bevonzása – meditáció (Domján László)

“Befogadom életembe a legnagyobb bőségnek és csodálatos történéseknek azt a lehetőségét, amit a Teremtő nekem adományoz. Befogadom magamért és az egész emberiségért. ” “Elegendő időm, energiám, bölcsességem és pénzem van ahhoz, hogy fontos céljaimat elérjem.” “Minden kiadott forintom a világot gazdagítja és megsokszorozódva érkezik vissza hozzám.”   A gazdagság bevonzásához további módszerek, meditációk: Meditáció a gazdagság bevonzásához Pénzmágnes meditáció Programozó ... Olvasd tovább »

Szebbé tehetjük a világot

Szebbé tehetjük a világot

“Ha egy kis szeretet adsz, akkor Te magad is kapsz belőle.” Olykor elég csupán egy aprónak tűnő jótett, hogy egy hatalmas változást hozó szeretet lavinát indítson be. Ne álljunk be a sorba, ha azt látjuk, hogy rossz irányba visz. Legyünk bátrak, szeressünk, segítsünk, éljünk! Kapcsolódó elmeszösszenetek: - Tökéletes világ - Adok-kapok törvény Olvasd tovább »

Üzenet minden nőnek!

Üzenet minden nőnek!

“Gyönyörű vagy!” – “Okos vagy!” – “Vicces vagy!” – “Kedves vagy!” – “Egyedi vagy!” “Méltó vagy a SZERETETRE és a GYENGÉDSÉGRE!” … “Értékesebb vagy, mint amit valaha elképzeltél!” … “Méltó vagy rá, hogy felülmúlj MINDEN FÖLDI DOLGOT!” … “HATALMAS vagy és ERŐS és TEHETSÉGES!” Sose feledd, hogy ez mind benned van, ez mind Te vagy. Nincs még egy olyan csodálatos, ... Olvasd tovább »

Tested temploma – meditáció

Tested temploma – meditáció

Dr. Domján László által vezetett gyógyító meditáció. Lazulj el és ajándékozd meg gyógyító szereteteddel tested minden porcikáját! “Csoda a tested, s te lélek vagy. Még több, mint e csoda. Tested szolgálja létedet, viseld hát gondját, had legyen jó sora!” Olvasd tovább »

Csondor Kata: Add tovább

Csondor Kata: Add tovább

„Jókedv könny helyett. Ha másod nincs is, ezt add tovább!” Az ünnep szellemében járjunk nyitott szemmel a világban, adjunk hálát mindenért, amink megadatott és segítsünk azoknak, akiknek jelenleg nagyobb kihívásokkal kell nap mind nap megküzdeniük. Olykor egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés akár a mindent jelentheti másoknak. Ne feledjük az Adok-kapok törvényt! Jó cselekedeteink előbb-utóbb visszatalálnak hozzánk. Videó javaslatok: ... Olvasd tovább »

A legszebb ajándék

A legszebb ajándék

Egy történet arról, hogy olykor vakon siklunk el az életünk felett, nem gondolva másokra, nem becsülve értékeinket, szeretteinket. Egy történet arról, hogy soha nem késő változni és változtatni életünkön. Igen is lehetséges, hogy olyan emberré váljunk, amilyenek mindig is szerettünk volna lenni, csak nem hittük, hogy lehetséges. Pedig nagyon is lehetséges. “Olykor, ha mindent elveszítesz, az maga a tökéletes kezdés.” ... Olvasd tovább »

Mosolyogtass meg másokat!

Mosolyogtass meg másokat!

Van annál szebb érzés, mint amikor valakit mosolyra bírsz? Ki tudja, lehet, hogy egy mosollyal valakinek az egész életét, sőt akár a környezetének az egész életét is megváltoztathatjuk egy perc alatt. Olvasd tovább »

Az igenember

Az igenember

Gondoljunk bele, hogy nap mind nap hány lehetőség halad el mellettünk. A feléről azt sem gondolnánk, hogy lehetőség, pedig ha megragadnánk, általa más irányba mozdulna életünk. A józan eszünk, a belénk nevelt jó modor, a szociális morál, erkölcs, a logika, a mások által elvárt viselkedés, vagy egyszerűen csak a megszokás miatt meg sem fontoljuk, hogy igent mondjunk néhány ajánlatra, amelyet ... Olvasd tovább »