Főoldal » Tag Archives: The Secret

Tag Archives: The Secret

Érdemes arra fókuszálni, amit szeretnél

energia

A Vonzás törvényének értelmében gondolatainknak teremtő ereje van. Azt vonzzuk be életünkbe, amire gyakran gondolunk, amire mélyen koncentrálunk legyenek ezek félelmeink, vagy vágyaink. Így tehát érdemes inkább arra fókuszálni, amit szeretnénk, mintsem arra, amit nem! Olvasd tovább »

Nem kell látnod az összes lépcsőfokot, elég, ha megteszed az első lépést.

Lépcsőfok

  “Egy autó hasít az éjszakába, a fényszórók csak 100-200 méterre világítanak el, és mégis eljutsz Californiából New Yorkba, a sötéten át, mert neked csupán mindig a következő 200 métert kell látnod. Az élet így mutatkozik meg előttünk. Ha bízunk abban, hogy a következő 200 méter is megjelenik, és a következő 200 méter is megjelenik… akkor van haladás, az élet folyamatosan megmutatkozik előtted. És ... Olvasd tovább »

Vonzás törvénye

Vonzás törvénye

A vonzás törvényének értelmében a jelenlegi gondolataink jelentik jövőnk eseményeit. Gondolatainknak teremtő ereje van. Minden jelenlegi gondolatunk, melyet vágy, hit és elvárás jár át megvalósul jövőnkben, legyen az pozitív, vagy negatív gondolat. Olvasd tovább »

Gondolat nagytakarítás

Gondolat nagytakarítás

  A gondolat nagytakarítás lényege a negatív jellegű szavak és gondolatok használatának elhagyása, illetve azok lecserélése pozitív kifejezésekre. E módszerrel a problémák helyett a célokra, a megoldásokra irányíthatjuk figyelmünket. Ha minden gondolatokunkat a pozitív dolgokra, a céljainkra, a vágyainkra fókuszáljuk, akkor a vonzás törvénye értelmében bevonzunk ezen eseményeket életünkbe. Olvasd tovább »