Főoldal » Tag Archives: motiváció

Tag Archives: motiváció

Üzenet minden nőnek!

Üzenet minden nőnek!

“Gyönyörű vagy!” – “Okos vagy!” – “Vicces vagy!” – “Kedves vagy!” – “Egyedi vagy!” “Méltó vagy a SZERETETRE és a GYENGÉDSÉGRE!” … “Értékesebb vagy, mint amit valaha elképzeltél!” … “Méltó vagy rá, hogy felülmúlj MINDEN FÖLDI DOLGOT!” … “HATALMAS vagy és ERŐS és TEHETSÉGES!” Sose feledd, hogy ez mind benned van, ez mind Te vagy. Nincs még egy olyan csodálatos, ... Olvasd tovább »

Nincs lehetetlen

Nincs lehetetlen

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik. Muhammad Ali Olvasd tovább »

Soha nem szabad feladni

Soha nem szabad feladni

Soha nem szabad feladni. Mindannyian különleges emberek vagyunk, mindannyiunkban van valami csoda, ami másokban nincs meg. A dolgunk, hogy erre ráleljünk és arra koncentráljunk, hogy ne térjünk le, hanem folyamatosan csak előre haladjunk az utunkon. Olvasd tovább »

Motiváció

Motiváció

” Túlságosan leköt, hogy mi volt és hogy mi lesz. Van egy mondás. A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. … Ha van egy álmod, ne mondj le róla! … A lehetetlen nem létezik. … Az út az, ami boldoggá tesz, nem a végcél. … Ha majd igazán a jelenben fogsz élni, meglepődve tapasztalod majd, ... Olvasd tovább »