Főoldal » Tag Archives: egészség

Tag Archives: egészség

Tested temploma – meditáció

Tested temploma – meditáció

Dr. Domján László által vezetett gyógyító meditáció. Lazulj el és ajándékozd meg gyógyító szereteteddel tested minden porcikáját! “Csoda a tested, s te lélek vagy. Még több, mint e csoda. Tested szolgálja létedet, viseld hát gondját, had legyen jó sora!” Olvasd tovább »

Csakra

Csakrak

A csakra (szankszkrit eredetű szó) jelentése: kerék. Elnevezését arról kapta, hogy folyamatos vízörvényhez, mozgásban lévő kerékhez hasonló forgásban van. Ez az örvénylő mozgás egyfajta csatornát képez gerincoszlopunk mentén. Testünk e csatornán keresztül tud felvenni és képes leadni kozmikus energiát. Olvasd tovább »

Moksa Elixír

Moksa Elixír - Elmetükre.hu

Mi is a Moksa Elixír? „A Moksa Elixír a tünetkezelés helyett, az azokat kiváltó okokat szüntetheti meg.” A Moksa Elixír egy olyan homeopátiás elven alapuló komplex készítmény, mely a jelenlegi orvostudományban alkalmazott legtöbb gyógyszer hatásával szemben nem a fellépő testi, fizikai tüneteket kezeli, hanem az azokat kiváltó testi/lelki okokat szüntetheti meg.   Lelki okokat? Hogy jön ide a lélek? Olvasd tovább »

A fiatalság receptje

A fiatalság receptje

Anette Larkins titka a mesterséges készítmények kizárása a mindennapokból és csak természetes, nyers, élő ételek, italok fogyasztása.   Itt mindent megtudhatunk, hogy mik is azok a nyers vagy élő ételek és miért javasolt fogyasztásuk. Olvasd tovább »

Egy kacaj mi mindenre képes

Egy kacaj mi mindenre képes

Hatunk környezetünkre, a nevetés úgy terjed, mint a nátha. Rád is rád ragadt? A nevetés amellett, hogy remek módszer a stressz levezetésére, számos más problémára is gyógyírt jelent. A nevetés gyógyító hatásairól itt olvashatsz. Olvasd tovább »

Gyógyító nevetés

Nevetés

A nevetés életünk része, mindannyian nevetünk, ki többet, ki kevesebbet. Ha jó kedvünk van, ha valamilyen humoros dolgot látunk, hallunk, olvasunk, ha egyszerűen csak boldogok vagyunk, nevetünk. Nincs is annál jobb, mint egy hatalmas szívből jövő kacaj, amely során még a könnyünk is kicsordul örömünkben és egyszerűen nem tudjuk abbahagyni a hahotázást. Olvasd tovább »