Főoldal » Tag Archives: cél elérése

Tag Archives: cél elérése

Nincsenek lehetetlen álmok

Álmok

“Sosem hittem volna, hogy ez valóban lehetséges.” “Álmodni se mertem volna és most valóban itt van.” “Ha nem a saját szememmel látom, el se hinném, hogy sikerült.” Ilyen és ehhez hasonló megállapításai mindannyiunknak vannak életünk során. Hisz az élet egy folyamatos tanulás, fejlődés. Amint elkezdünk hinni magunkban, kitárul előttünk egy korábban álmodni sem mert, lehetőségekkel teli nagyvilág. Falak vesznek minket ... Olvasd tovább »

Minden lehetséges

minden lehetseges

Nincsenek valós korlátok, nincsenek határok. Bármit megvalósíthatunk, amiről csak el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk rá. Ha valamire valóban vágyunk, elhisszük, hogy elérhetjük és el is várjuk az eredményt, azt képesek vagyunk megteremteni, akkor is, ha mások nem hisznek benne. Akkor mi a probléma? Saját hitrendszerünk, a magunkba vetett hit hiánya. Önkorlátozó gondolataink, melyek gátolnak minket céljaink elérésében. Ha egy ... Olvasd tovább »

Kaméleon effektus

kameleon_effektus

Ha valakit felcímkézünk, valakinek elmondjuk, hogy véleményünk szerint ő milyen, még ha az nem is teljesen igaz, akkor is egy idő után ő elhiszi ezt magáról, és valóban olyanná válik. Ha például egy szerettünk olykor elfelejt dolgokat és mi minden alkalommal elmondjuk neki, hogy milyen feledékeny, hogy mindig ez történik, hogy képtelen bármit is megjegyezni, akkor egy idő után már ... Olvasd tovább »

Csak Te változtathatod meg az életed

tukor

Több van benned, mint hinnéd! Ne várjunk másra! Ne várjuk, hogy majd valaki megoldja a problémáinkat, megváltoztatja az életünket! Ezt nekünk magunknak kell megtennünk és képesek vagyunk rá. A gondolatoknak teremtő ereje van. Amiben hiszünk, amire vágyunk, amire gyakran gondolunk, azt képesek vagyunk megteremteni, azt bevonzzuk életünkbe. Így tehát nincs más hátra, mint higgy magadban és mindig csak előre nézz! Olvasd tovább »

Relaxációs zene – Earth

Relaxációs zene – Earth

Hunyd le a szemed! Adj hálát mindenért, amid van, és mindenkiért, aki körbevesz téged! Azokért, akiket szerethetsz és akiktől szeretet kaphatsz, akiktől tanulhatsz és akiket taníthatsz, akiknek segítségére lehetsz és akik segítenek téged utad során. Gondolj céljaidra, melyeket el fogsz érni! Képzeld el az érzést, hogy milyen lesz, amikor sikerült, amikor valóra válnak álmaid! Éld át az örömöt, élvezd ki ... Olvasd tovább »

Érdemes arra fókuszálni, amit szeretnél

energia

A Vonzás törvényének értelmében gondolatainknak teremtő ereje van. Azt vonzzuk be életünkbe, amire gyakran gondolunk, amire mélyen koncentrálunk legyenek ezek félelmeink, vagy vágyaink. Így tehát érdemes inkább arra fókuszálni, amit szeretnénk, mintsem arra, amit nem! Olvasd tovább »

Nincs lehetetlen

Nincs lehetetlen

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik. Muhammad Ali Olvasd tovább »