Főoldal » Tag Archives: boldogság

Tag Archives: boldogság

Csondor Kata: Add tovább

Csondor Kata: Add tovább

„Jókedv könny helyett. Ha másod nincs is, ezt add tovább!” Az ünnep szellemében járjunk nyitott szemmel a világban, adjunk hálát mindenért, amink megadatott és segítsünk azoknak, akiknek jelenleg nagyobb kihívásokkal kell nap mind nap megküzdeniük. Olykor egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés akár a mindent jelentheti másoknak. Ne feledjük az Adok-kapok törvényt! Jó cselekedeteink előbb-utóbb visszatalálnak hozzánk. Videó javaslatok: ... Olvasd tovább »

A legszebb ajándék

A legszebb ajándék

Egy történet arról, hogy olykor vakon siklunk el az életünk felett, nem gondolva másokra, nem becsülve értékeinket, szeretteinket. Egy történet arról, hogy soha nem késő változni és változtatni életünkön. Igen is lehetséges, hogy olyan emberré váljunk, amilyenek mindig is szerettünk volna lenni, csak nem hittük, hogy lehetséges. Pedig nagyon is lehetséges. “Olykor, ha mindent elveszítesz, az maga a tökéletes kezdés.” ... Olvasd tovább »

Külső környezet

kulso kornyezet

Élettér, környezet, amelyben élünk. Külső tényezők, hatások, amelyek befolyásolják életünket, viszont mi nem módosíthatjuk, változtathatjuk meg őket. Nem irányíthatunk mindent, van, amihez nekünk kell igazodnunk. Nem befolyásolhatjuk az időjárást, a születést vagy az elmúlást, a közösség értékeit, más emberek tetteit, vagy a múltat, a saját vagy akár az egész világ történelmét. Mi csupán saját viselkedésünket, hozzáállásunkat, érzelmeinket igazíthatjuk e tényezőkhöz. ... Olvasd tovább »

Az igenember

Az igenember

Gondoljunk bele, hogy nap mind nap hány lehetőség halad el mellettünk. A feléről azt sem gondolnánk, hogy lehetőség, pedig ha megragadnánk, általa más irányba mozdulna életünk. A józan eszünk, a belénk nevelt jó modor, a szociális morál, erkölcs, a logika, a mások által elvárt viselkedés, vagy egyszerűen csak a megszokás miatt meg sem fontoljuk, hogy igent mondjunk néhány ajánlatra, amelyet ... Olvasd tovább »

Ízek, imák, szerelmek

Ízek, imák, szerelmek

Van, hogy eljön az a pont az életben, amikor azt érzed, hogy megfulladsz, hogy már nem elég az, amid eddig volt, átértékeled a dolgokat. Tényleg erre vágytam? Ezt akartam elérni? Elég ez nekem? Mi a helyzet a korábbi álmaimmal, vágyaimmal? A jelenlegi életembe ezek nem férnek bele. Nem azon az úton járok, amelyről fiatalon álmodtam. Az életem logikus lépések sorozata ... Olvasd tovább »

Mennyei prófécia

Mennyei prófécia

„A látás a lélekből fakadjon, ne az elméből.” „Több van a világban, mint gondolná. Több szépség, energia.” „Ahelyett, hogy egymást fosztanánk ki, inkább adsz…örökké, bármikor.” „Az energiaátadás folyamat. Mikor az energiaszint megnő, látható lesz rajta, ennek a nyomait fürkéssze és minden helyzetben, mikor energiát áramoltat, jön egy érzés. A szeretet, az átadás a kapcsolat titka. Az Ön szeretete előbb magát ... Olvasd tovább »

Bocsánatkérés

bocsanatkeres

Családok, barátságok, párkapcsolatok bomolhatnak fel, szakadhatnak szét egy-egy nézeteltérés vagy vita miatt, ha a felek nem tudják félretenni saját büszkeségüket. A legtöbb házastársi vita apró-cseprő dolgokról szól, a legtöbb apa-fia szópárbaj alapjai általában éveken át változatlanok, egy soha véget nem érő küzdelem… A viták kiindulása mindig ugyanaz, mindkét fél meg van győződve a maga igazáról. Ám ha mégis szeretjük a másikat – ... Olvasd tovább »

Érdemes arra fókuszálni, amit szeretnél

energia

A Vonzás törvényének értelmében gondolatainknak teremtő ereje van. Azt vonzzuk be életünkbe, amire gyakran gondolunk, amire mélyen koncentrálunk legyenek ezek félelmeink, vagy vágyaink. Így tehát érdemes inkább arra fókuszálni, amit szeretnénk, mintsem arra, amit nem! Olvasd tovább »