Főoldal » Tag Archives: béke

Tag Archives: béke

Csondor Kata: Add tovább

Csondor Kata: Add tovább

„Jókedv könny helyett. Ha másod nincs is, ezt add tovább!” Az ünnep szellemében járjunk nyitott szemmel a világban, adjunk hálát mindenért, amink megadatott és segítsünk azoknak, akiknek jelenleg nagyobb kihívásokkal kell nap mind nap megküzdeniük. Olykor egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés akár a mindent jelentheti másoknak. Ne feledjük az Adok-kapok törvényt! Jó cselekedeteink előbb-utóbb visszatalálnak hozzánk. Videó javaslatok: ... Olvasd tovább »

Relaxációs zene – Earth

Relaxációs zene – Earth

Hunyd le a szemed! Adj hálát mindenért, amid van, és mindenkiért, aki körbevesz téged! Azokért, akiket szerethetsz és akiktől szeretet kaphatsz, akiktől tanulhatsz és akiket taníthatsz, akiknek segítségére lehetsz és akik segítenek téged utad során. Gondolj céljaidra, melyeket el fogsz érni! Képzeld el az érzést, hogy milyen lesz, amikor sikerült, amikor valóra válnak álmaid! Éld át az örömöt, élvezd ki ... Olvasd tovább »

Mennyei prófécia

Mennyei prófécia

„A látás a lélekből fakadjon, ne az elméből.” „Több van a világban, mint gondolná. Több szépség, energia.” „Ahelyett, hogy egymást fosztanánk ki, inkább adsz…örökké, bármikor.” „Az energiaátadás folyamat. Mikor az energiaszint megnő, látható lesz rajta, ennek a nyomait fürkéssze és minden helyzetben, mikor energiát áramoltat, jön egy érzés. A szeretet, az átadás a kapcsolat titka. Az Ön szeretete előbb magát ... Olvasd tovább »

Bocsánatkérés

bocsanatkeres

Családok, barátságok, párkapcsolatok bomolhatnak fel, szakadhatnak szét egy-egy nézeteltérés vagy vita miatt, ha a felek nem tudják félretenni saját büszkeségüket. A legtöbb házastársi vita apró-cseprő dolgokról szól, a legtöbb apa-fia szópárbaj alapjai általában éveken át változatlanok, egy soha véget nem érő küzdelem… A viták kiindulása mindig ugyanaz, mindkét fél meg van győződve a maga igazáról. Ám ha mégis szeretjük a másikat – ... Olvasd tovább »