Főoldal » Tag Archives: adok-kapok törvény

Tag Archives: adok-kapok törvény

Csondor Kata: Add tovább

Csondor Kata: Add tovább

„Jókedv könny helyett. Ha másod nincs is, ezt add tovább!” Az ünnep szellemében járjunk nyitott szemmel a világban, adjunk hálát mindenért, amink megadatott és segítsünk azoknak, akiknek jelenleg nagyobb kihívásokkal kell nap mind nap megküzdeniük. Olykor egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés akár a mindent jelentheti másoknak. Ne feledjük az Adok-kapok törvényt! Jó cselekedeteink előbb-utóbb visszatalálnak hozzánk. Videó javaslatok: ... Olvasd tovább »

Kis dolgokkal is nagy változások érhetők el

Kis dolgokkal is nagy változások érhetők el

Gondolkodjunk globálisan, cselekedjünk lokálisan! Egy ember is csodákat vihet végre akár kis erőfeszítés árán is. Nincs kicsi, vagy nagy jócselekedet, nincs kicsi, vagy nagy segítség. Minden jó tett, minden segítség számít, egyeseknek a világot jelentheti. Nézzünk körbe magunk körül, hogy a környezetünkben mit tehetünk, hogy egy kicsit jobb legyen. Olykor egész kis dolgokkal megváltoztathatjuk, jobbá tehetjük valaki életét.   Videó javaslat: ... Olvasd tovább »

Adok-kapok törvény

Adok-kapok törvény

  „Aki mer adni, az kapni is fog.”   Ha kapni akarsz, adnod is kell! Szinte biztos, hogy nem attól a személytől fogod megkapni azt, amit szeretnél, akinek adsz, de hinned kell abban, hogy ez egy körforgás és vissza fog hozzád érni. Olvasd tovább »

Tökéletes világ

Tökéletes világ

E videó tökéletes példája az Adok-kapok törvénynek.   Minden hónap elsején, este 10 órakor agykontrollosok ezrei meditálnak együtt országunk és bolygónk szebb jövőjéért. E meditáció segéd hanganyagát innen tölthetitek le: meditáció (második könyvre kell kattintani) Olvasd tovább »