Főoldal » Agykontroll » Babcsíráztatás

Babcsíráztatás

Babcsíráztatás

A babcsíráztatás egy nagyon érdekes, de még inkább hasznos gyakorlat, mellyel saját kételyeinket győzhetjük le.

Az agykontroll tanfolyamot követően úgy érezzük, hogy egy új világ nyílik ki számunkra, nincsenek lehetetlen dolgok, bármit elérhetünk, hisz a gondolatoknak teremtő erejük van. Aztán néhány héttel később, amikor kisebb sikereket ugyan elértünk, de életünk gyökeresen még nem változott meg, kicsit megtorpanunk és elbizonytalanodunk, hogy vajon ez nálunk is működik? Biztosan én is képes vagyok rá? Mi van, ha rosszul csinálok valamit… mi van, ha nekem még sem megy.

Tanultuk, hogy céljaink elérésében igen nagy szerepet játszik a vágy, hit és elvárás. Ez esetben hitünknek van szüksége megerősítésre. Erre nagyon jó gyakorlat a babcsíráztatás, hisz itt kézzel fogható bizonyítékot kaphatunk gondolataink erejének eredményére.

 

A feladat a következő:

Két egyforma kistálba tegyél egy-egy szem babot nedves vatta közé csírázni. Fontos, hogy mindkét bab egyforma fizikai körülmények között legyen. Mindkettőre ugyanúgy süssön a nap, mindkettőt egyformán locsold stb. Az egyik tálka oldalára, vagy alá azonban tegyél valamilyen megkülönböztető jelet, írj egy betűt, rajzolj egy szívecskét, vagy bármi mást ami eszedbe jut. Ez lesz a programozott babod. Ezzel a babbal nap közben beszélgess, sokszor gondolj rá szeretettel, küldj felé szeretet energiát. Meditációid során, alfa állapotban pedig programozd, hogy ez a bab, gyorsan ki fog csirázni és hatalmasra fog nőni. Sokkal nagyobb csírája lesz, mint a másik babnak.

Pár nap elteltével megláthatod a megdöbbentő eredményt. Valóban működik elméd ereje.

Válasz