Főoldal » Önismeret » Asztrológia

Asztrológia

Asztrológia

Az asztrológia: út a helyesen értelmezett szabad akarathoz, az önismereten át.

Az élet az első lélegzetvétellel kezdődik, erre a pillanatra koncentrál az asztrológus.
Asztrológiai elemzést a születési időpont pontosítása után lehet végezni. A pontosított képlet az első lélegzetvétel pillanatába összesűrűsödött időt tárja elénk a földi térben.
Egy elemzés (személyes beszélgetés) alatt felismerhetjük próbatételeink, feladataink, kötődéseink, kötöttségeink, boldogságra való képességünk, félelmeink mozgatórugóit. A felismerésben pedig lehetőségünk nyílik a változtatásra, hogy boldogabb emberek lehessünk.
Mi az önismeretet és az alkotást választottuk mankóul, úton egy kiteljesedésbe tartó létbe.

Az általunk javasolt asztrológus: Csomor MajaCsomor Maja

Mindannyian éltünk már át határhelyzeteket pl.: szerettünk elvesztése, betegség, párkapcsolati krízis, munkahelyi problémák, nehézségek a gyermekünkkel, amitől feltört bennünk a „ki vagyok én, hogy ezt el kellett (vagy szükségszerű volt?) szenvednem?” kérdése. És keresésre indulunk…
Csomor Maja vagyok. Engem édesanyám rákja ösztönzött arra, hogy keresésre induljak. Az elmúlt 8 évben számos technika (Pránanadi, Reiki, yoga) megismerése által tisztult le bennem, hogy az én utam az asztrológia. Mára megismertem magam annyira, hogy felelős kísérője lehetek azoknak, akik saját életük miértjeire keresik a választ.

Válasz